Καλώς  ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Θα θέλαμε να σας πούμε δυο λόγια για την απρόσκοπτη περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σας ενημερώνουμε ότι τα οχήματα και όχι μόνο  που θα δείτε είναι, είτε ετοιμοπαράδοτα εισαγωγής μας , είτε αυτοκίνητα που έχουν πουληθεί και παραμένουν οι αγγελίες αναρτημένες ως δείγμα για επόμενη εισαγωγή , μα και πελατών μας τα οποία κάποια είναι παρόν στο χώρο μας και κάποια στο χώρο τους έχοντας εμείς αναλάβει κατ΄  εντολή τους την πώληση.  Η φωτογράφιση των οχημάτων γίνεται ή στον τόπο προέλευσης αυτών ή στην έδρα μας ως επί τω πλείστο   ή σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης.  . Η AUTOFIRMA δραστηριοποιείται στην εισαγωγή οχημάτων, στην λιανική και χονδρική πώληση  και σε πωλήσεις κατόπιν παραγγελίας από το 2004. Επίσης αγοράζουμε το όχημα που πουλάτε,  χωρίς άλλη υποχρέωση όταν αυτό αποτελεί αντικείμενο εργασίας μας. Η εμπειρία μας δεν περιορίζεται στην πώληση και μόνο του προϊόντος. Η  βαθειά γνώση του αντικειμένου λόγω της μακρόχρονης σχέσης μ' αυτό  και του ολιστικού ενδιαφέροντος που ενυπάρχει μας καθιστά μοναδικούς .

Οι συναλλαγές με την AUTOFIRMA γίνονται με απλές διαδικασίες και σε κλίμα ασφαλείας το οποίο καθιστά την απόκτηση του προϊόντος ασφαλή και απαλλαγμένη από αμφιβολίες και άγχη ως προς την τελική της έκβαση και την μετέπειτα υποστήριξη {after sales services }.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤE ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ . ΣΕΒΑΣΤEIΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΑΣ. Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.

«Αισθάνομαι την πραγματικότητα με σωματικό πόνο. Γύρω δεν υπάρχει ατμόσφαιρα, αλλά τείχη που στενεύουν διαρκώς περισσότερο, τέλματα στα οποία βυθίζομαι ολοένα. Αναρχούμαι από τις αισθήσεις μου. Η παραμικρότερη υπόθεση γίνεται τώρα σωστή περιπέτεια. Για να πω μια κοινή φράση, πρέπει να τη διανοηθώ σ’ όλη της την έκταση, στην ιστορική της θέση, στις αιτίες και τα αποτελέσματά της. Αλγεβρικές εξισώσεις τα βήματά μου.» : Κ.Καρυωτάκης

We suggest when you drive,please,be kind to your vehicle ..... Respect and forgive your fellows... Life goes on and time passes by anyway...and do not need any rush...